İnternette nasıl reklam verilir


İnternet reklamları nasıl verilir, Facebook'da reklam verirken nelere dikkat etmeliyiz, Google reklamları ve internet reklamcılığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Detay ve Fiyatlandırma için AY REKLAM

internetreklamyontemleri@gmail.com

“Whatsapp Durduruldu” / “com.whatssapp durduruldu” Hatası Nasıl Çözülür?


“WhatsApp Durduruldu” / “com.whatssapp durduruldu” Hatası Nasıl Çözülür?



Her gün kullandığınız whatsapp uygulamasına girmeye çalıştınız ve "whatsapp durduruldu" şeklinde bir hata alıyorsanız bir şeyler ters gitmiş olmalı. Bu durum bir çok farklı nedenden dolayı meydana gelmiş olabilir ama endişelenmeyin küçük bir iki işlemle sorunu hemen ortadan kaldırabilir ve whatsapp'ı yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.



Whatsapp Durduruldu Hatasının Çözümü için Yapmanız Gerekenler Şu Şekilde:


1. Öncelikle telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp adımlarını izleyerek whatsApp uygulamasının detaylarına erişin. Uygulama ayarlarından "Veriyi Sil" ve "Önbelleği Temizle" işlemlerini uygulayın. Ardından telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar WhatsApp uygulamasına erişmeye çalışın. %50 ihtimalle bu adımları takip ederek WhatsApp'a giriş sorununu çözmüş olacaksınız.

Burada belirttiğimiz ayarlara ulaşmak için her telefonda farklı menüler olabilir. Verdiğimiz yolu takip ederek WhatsApp uygulama ayarlarına ulaşamıyorsanız, kullandığınız telefon modeli ve işletim sistemi sürümüne göre farklı bir şekilde giriş yapmanız gerekiyor demektir. Ancak menüler arası dolaşımla kısa bir sürede rahatlıkla istediğiniz bölümü bulabilirsiniz. 

Samsung Telefonlar için izlenmesi gereken tam uygulama metodu şu şekilde olacaktır:
Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Kayıt Yerine Tıklayın.

Burada "Veriyi Sil" ve "Önbellek Temizleme" işlemlerini yapabileceğiniz ekranı görebilirsiniz.


2. Yukarıda bahsettiğimiz adımı izlediniz ve buna rağmen sorun düzelmedi ise yapmanız gereken WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan tamamen kaldırmak ve Google Play ya da App Store platformlarından uygulamanın güncel sürümünü tekrar kurmak olmalıdır. Bu şekilde sorun tamamen ortadan kalkacak ve whatsApp'a giriş yapabileceksiniz. 

Önemli: Ancak unutmamanız gereken bir konu ise WhatsApp konuşma yedeklerinizi almadı iseniz geçmiş konuşmalarınıza ulaşamayacağınızdır. 

Tüm Bunlara rağmen WhatsApp'a giremiyorsanız; 

- 20 Ocak 2019 tarihinden itibaren WhatsApp'ın birçok telefondan modeli için destek vermeyi bıraktığını ve yeni güncellemeleri alamayan cihazların zamanla uygulama erişiminin kesildiğini hatırlatmakta fayda var. 


Telefonunuzun WhatsApp uygulamasını desteklediğini nasıl öğrenirim diyorsanız; 
https://faq.whatsapp.com/tr/android/21166563/ adresini ziyaret ederek gerekli ve güncel açıklamalara ulaşabilirsiniz. 


Paylaş Google

About Ay Reklam İletişim

Ay Medya Reklam İletişim Hizmetleri
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder