İnternette nasıl reklam verilir


İnternet reklamları nasıl verilir, Facebook'da reklam verirken nelere dikkat etmeliyiz, Google reklamları ve internet reklamcılığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Detay ve Fiyatlandırma için AY REKLAM

internetreklamyontemleri@gmail.com

Google Reklamı Nasıl Verilir


Google Reklamlarının Önemi

Kuşkusuz işletmelerin en etkin ve hızlı şekilde büyüme sağlayabileceği reklam modellerinin başında google adwords reklamları geliyor.

Çağımız teknolojisi hızla ilerlerken bu hıza ayak uyduramayan bazı işletmeler yerinde saymaya ya da sektörde hızlı bir düşüş yaşamaya devam ederken, gelişen teknolojiye ayak uyduran yenilikçi şirketler gücüne güc katmaya ve hızla büyümeye devam ediyorlar. İşletmeniz ya da kuruluşunuz için internet reklamları vermenin en başında yapabileceğiniz ve tüketicilere hızla ulaşabileceğiniz reklam verme metotlarının başında google reklamları geliyor.

Google Reklam Verme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Google'a nasıl reklam verilir sorusunun cevabını merak eden ve kendi reklamını vermek isteyen okuyucularımız için basitçe google'a nasıl reklam verileceğine değinmek istiyoruz. Bu konuda geniş çaplı bir makaleye gelecek günlerde tekrar değineceğiz.

1. Öncelikle yapmanız gereken, kendimize google servisi olan bir "gmail hesabı" edinmek. Hali hazırda kullanmış olduğunuz bir gmail hesabınız bulunuyorsa bu hesaba giriş yaparak da kullanabilirsiniz.

2. Bu işlemin hemen ardından google adwords hesabımızı aktif etmek için https://adwords.google.com.tr/ adresine giriş yapıyoruz. Buraya giriş yapıyorken biraz önce aldığımız gmail hesap bilgilerini kullanacağız.

3. Giriş yaptığınız ekranda karşınıza gelecek olan basit zaman dilimi (GMT+02:00 İstanbul) ve para birimi (Türk Lirası - TL) ayarlarınızı kontrol ederek devam ettiğimizde Google Adwords hesap kurulum işlemlerimizi tamamlamış bulunuyoruz.

4. Oluşturduğumuz Google Adwords hesabı üzerinden "ilk kampanyanızı oluşturun" linkine tıklayarak yönergeleri takip ettiğinizde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Dipnot: Google Bedava Reklam Verme?, Google'a Bedava Reklam Vermenin Yolu?, Google'a Bedava Reklam Verilir Mi? gibi bazı sorular soruluyor. Ancak böyle bir işlemin mümkün olmadığını ve google reklam hizmetlerinin, oluşturulan reklam kampanyalarının detaylarına bağlı olarak farklı ücretlere tabi olduğunu belirtmek isteriz.
Paylaş Google

About Ay Reklam İletişim

Ay Medya Reklam İletişim Hizmetleri
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder