İnternette nasıl reklam verilir


İnternet reklamları nasıl verilir, Facebook'da reklam verirken nelere dikkat etmeliyiz, Google reklamları ve internet reklamcılığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Detay ve Fiyatlandırma için AY REKLAM

internetreklamyontemleri@gmail.com

Youtube MP3 Dönüştürücü


Youtube Mp3 Dönüştürücü Mü Aradınız?

Youtube'un 2005 yılında hayatımıza dahil olmasıyla birlikte içerisinde barındırdığı içerik sayısı her geçen gün bir kar topu edasıyla büyümüş ve günümüzde sanal dünyanın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. İnternetteki en gelişmiş video barındırma sitesi olan Youtube'a girmeyenimiz, Youtube.com üzerinden müzik dinlemeyenimiz yoktur herhalde. Tabi söz konusu Youtube olunca tek yapılan Youtube'da müzik dinlemek değilse de biz burada bu konuyu ele alacağız.

Youtube üzerinde en sevdiğiniz şarkıları zaman zaman internet erişiminiz olmadan da dinleyebilmek ya da herhangi bir mp3 player aracılığıyla da bunlara ulaşmak isteyebilirsiniz. İşte burada youtube mp3 dönüştücü internet siteleri ya da programlar devreye giriyor ve size bu konuda büyük bir kolaylık sağlıyor. 

Şimdi size bahsedeceğimiz internet sitesi aracılığıyla dakikalar içersinde ve çok basit bir kaç tıklama işlemi ile Youtube üzerindeki müzikleri mp3 formatında bilgisayarınıza indirebilir, dilediğiniz şekilde ve istediğiniz herhangi bir mp3 çalarda gönül rahatlığıyla dinleyebilirsiniz.


Youtube Mp3 Dönüştürme / Youtube Mp3 Converter Adımları

1. İlk işimiz http://www.youtube-mp3.org/ adlı internet sitesine girmek.

2. Youtube üzerinde beğendiğimiz müziğin ya da mp3'e dönüştürmek istediğimiz içeriğin video linkini kopyalıyoruz (Ctrl + C ) ve site üzerinde bulunan link alanına yapıştırıyoruz (Ctrl + V ).

3. Linki yapıştırdığımız bölümün hemen altında bulunan "video'yu dönüştür" sekmesine tıklıyoruz ve youtube mp3 dönüştürücümüz bir kaç saniye içerisinde ilgili içeriğin mp3 dönüştürme işlemini tamamlıyor.

4. Hemen ardından ekranda beliren "Download" linkini tıklayarak ilgili içeriğimizi bilgisayarımıza indirebiliyoruz. Böylelikle Youtube mp3 indirme işlemimiz son bulmuş oluyor. 


* Youtube müzik indirme işlemlerinin tamamı ücretsizdir.

Sizlerin de önereceği farklı yöntemler olması durumunda bu başlık altında paylaşımda bulunabilirsiniz.

Müziğiniz bol olsun..

Paylaş Google

About Ay Reklam İletişim

Ay Medya Reklam İletişim Hizmetleri
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum: