İnternette nasıl reklam verilir


İnternet reklamları nasıl verilir, Facebook'da reklam verirken nelere dikkat etmeliyiz, Google reklamları ve internet reklamcılığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Detay ve Fiyatlandırma için AY REKLAM

internetreklamyontemleri@gmail.com

WhatsApp Karanlık Mod / Dark Mod Özelliği

Özellikle OLED ve AMOLED ekranlı telefonlar için daha az enerji sağladığı bilenen "Karanlık Mod" kullanımı ile birlikte karanlık ortamda mesajlaşmak da daha kolay hale geliyor.

Son zamanlarda instagram ve twitter gibi uygulamalara eklenen dark mod özelliği ya da bazılarımızın karanlık mod olarak da bildiği güncelleme, twitter ve instagram'dan sonra şimdi de whatsApp uygulamasına geliyor.

Dark Mod (Karanlık Mod ) özelliği daha çok geceleri mesajlaşmayı seven sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekiyor. WhatsApp gece modu özelliğinin bir diğer önemli yararı ise uzun süre telefonu elinden düşürmeyen ve mesajlaşmayı seven kullanıcıların gözünü yormadan sohbet edebilmelerini sağlayacak olmasıdır. 

WhatsApp Karanlık Mod Özelliği Ne Zaman Aktif Olacak?

WhatsApp APK dosyalarını inceleyerek ilerleyen dönemlerde gelecek özellikler hakkında önemli tahminlerde bulunan teknoloji sitelerinin yorumlarına bakılırsa; WhatsApp Karanlık Mod özelliğini kısa süre içerisinde devreye alacak gibi gözüküyor olsa da şu an da net bir tarih belirlenmiş değil.
Paylaş Google

About Ay Reklam İletişim

Ay Medya Reklam İletişim Hizmetleri
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder